Groen Optiek – de opticien bij u thuis

Bent u slecht ter been, niet in staat om naar een winkel te gaan of vindt u het gewoon makkelijk, Groen Optiek de opticien bij u thuis is er voor u allen.

Uw ogen zijn een kostbaar bezit, daarom is het goed om te weten dat een gediplomeerd opticien voor u klaar staat en u voorziet van een deskundig advies. Uitgerust met professioneel meet apparatuur zoals u dat gewend bent bij elke andere optiekzaak komt de opticien bij u thuis. Hier worden uw ogen zorgvuldig gecontroleerd op sterkte en het percentage zicht dat u heeft. Als het nodig is, maken wij een verwijzing voor de oogarts.

Een bril heeft een grote invloed op uw uiterlijk. U kunt uzelf uitdrukken door de vorm, de maat en de kleur van de bril. Daarom komt Groen Optiek bij u langs met een grote collectie monturen. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van een nieuwe bril. Wilt u nieuwe glazen in uw huidige bril? Ook dit is mogelijk bij Groen Optiek.

Kortom; een oogmeting en/of een nieuwe bril, nieuwe glazen in uw huidige bril of wanneer er een reparatie en/of aanpassing aan uw bril nodig is, Groen Optiek zorgt hiervoor in uw eigen vertrouwde omgeving.

Het gemak van Groen Optiek – de opticien bij u thuis:

  • Oogmeting in uw vertrouwde omgeving
  • Geen voorrijkosten
  • Monturen en glazen in alle prijsklassen
  • Vrijblijvend deskundig advies

Blijf thuis, Groen Optiek komt naar u toe.

Korting voor leden: 20% op monturen en/of glazen

Telefoon
045-2001150

Website
www.groenoptiek.nl 

Email
info@groenoptiek.nl 

Locatie
Bij u thuis in heel Limburg