Korting en Kwaliteit

Speciaal voor leden van Stichting BeneFits biedt CZ een collectieve zorgverzekering

Korting op uw verzekering
Een collectieve zorgverzekering van CZ is interessant voor u als lid, want deze biedt uitgebreide vergoedingen, een gunstige premie en vele extra’s. Bovendien profiteert u van 2.5 % korting op uw hoofdverzekering en 5% op uw aanvullende verzekering. Met de zorgverzekering van CZ weet u zeker dat u goed bent verzekerd. Premie berekenen? Kijk hier voor meer informatie. 

Bent u al verzekerd bij CZ?
Dan kunt u op ieder moment gebruik gaan maken van dit collectieve aanbod.
Als bestaand lid van BeneFits kunt u uw relatienummers van CZ doorgeven aan ons via administratie@bene-fits.nl of telefonisch via 046-2040628 en wij regelen de rest. Bent u nog geen lid, meldt u dan nu aan en vermeldt svp in het aanmeldformulier uw relatienummers, zodat wij de kortingsafspraak bij CZ kunnen effectueren.

Let op: bovenstaande korting is niet van toepassing wanneer u CZ Direct verzekerd bent of wanneer u al collectief verzekerd bent.

Leden met een CZ aanvullende verzekering Leden

Leden die CZ verzekerd zijn met een aanvullende verzekering Leden, (voorheen aanvullende verzekering 50+), kunnen het lidmaatschapsgeld declareren bij CZ zorgverzekeringen. Hiervoor dient u een bewijs van betaling in te dienen bij CZ.
Ik ben CZ aanvullend verzekerd Leden en vraag een betalingsbewijs aan.