Aanbod voor onze leden

Aanvullende verzekering en Tandartsverzekering 5,0% korting

Via BeneFits kiest u voor de collectieve zorgverzekering van CZ. Bent u graag uitgebreid verzekerd of liever alleen verzekerd voor de belangrijkste zorg? Ga voor de verzekering die past bij uw wensen. En profiteer van collectieve voordelen Nog geen lid en premie berekenen? Kijk hier voor meer informatie. 

Korting
Een zorgverzekering van CZ is interessant voor u als lid, want deze biedt uitgebreide vergoedingen, een gunstige premie en vele extra’s. Bovendien profiteert u van 5% korting op uw aanvullende verzekering en tandartsverzekering. Bent u aanvullend verzekerd leden? Dan ontvangt u 10% korting op deze aanvullende verzekering en bovendien vergoedt CZ de kosten van het lidmaatschap van BeneFits.

De collectieve voordelen die u niet wil missen

  • 5 ongebruikte fysiobehandelingen meenemen. Dit jaar niet al uw fysiobehandelingen gebruikt? Geen zorgen. U neemt tot wel 5 ongebruikte behandelingen mee naar het volgende jaar.
  • Jaarlijks een HealthCheck
    Hoe staat het ervoor met uw gezondheid? Ontdek het met de HealthCheck. En krijg praktische tips om zelf aan de slag te gaan met uw leefstijl.
  • Méér dan 20 extra’s om fit en gezond te blijven
    Zoals verschillende online trainingen met een persoonlijke coach. Bijvoorbeeld een training mindfulness.

Bent u al verzekerd bij CZ?
Dan kunt u op ieder moment gebruik gaan maken van dit collectieve aanbod.
Als bestaand lid van BeneFits kunt u uw relatienummers van CZ doorgeven aan ons via administratie@bene-fits.nl of telefonisch via 046-2040628 en wij regelen de rest. Bent u nog geen lid, meld u dan nu aan en vermeld svp in het aanmeldformulier uw relatienummers, zodat wij de kortingsafspraak bij CZ kunnen effectueren.
Let op: bovenstaande korting is niet van toepassing wanneer u CZ Direct verzekerd bent of wanneer u al collectief verzekerd bent.

Leden met een CZ aanvullende verzekering Leden
Leden die CZ verzekerd zijn met een aanvullende verzekering Leden, (voorheen aanvullende verzekering 50+), kunnen het lidmaatschapsgeld declareren bij CZ zorgverzekeringen. Hiervoor ontvangt u in 2024 automatisch een brief in de brievenbus. Deze brief kunt u indienen bij CZ waardoor u uw lidmaatschapsgeld a €22.50 terug krijgt