Aanbod voor onze leden

Aanvullende verzekering en Tandartsverzekering 5,0% korting

Een zorgverzekering van CZ is interessant voor u als lid, want deze biedt uitgebreide vergoedingen, een gunstige premie en vele extra’s. Bovendien profiteert u van 5% korting op uw aanvullende verzekering en tandartsverzekering. Met de zorgverzekering van CZ weet u zeker dat u goed bent verzekerd. U bent vanaf € 131,90 per maand verzekerd in 2023 (bij een eigen risico van € 385). Nog geen lid en premie berekenen? Kijk hier voor meer informatie. 

Verder geniet u de volgende voordelen als lid: 

 • 5 ongebruikte fysiobehandelingen meenemen
  Dit jaar niet al uw fysiobehandelingen gebruikt? Geen zorgen. U neemt tot wel 5 ongebruikte behandelingen mee naar het volgende jaar.
 • Jaarlijks een HealthCheck
  Hoe staat het ervoor met uw gezondheid? Ontdek het met de HealthCheck. En krijg praktische tips om zelf aan de slag te gaan met uw leefstijl.
 • Méér dan 20 extra’s om fit en gezond te blijven
  Zoals verschillende online trainingen met een persoonlijke coach. Bijvoorbeeld een training mindfulness.
 • Extra voordelen aanvullende verzekering Leden
  Kiest u voor de aanvullende verzekering Leden? Dan krijgt u 10% korting op de premie hiervan en vergoedt CZ de contributie van BeneFits.

Bent u al verzekerd bij CZ?
Dan kunt u op ieder moment gebruik gaan maken van dit collectieve aanbod.
Als bestaand lid van BeneFits kunt u uw relatienummers van CZ doorgeven aan ons via administratie@bene-fits.nl of telefonisch via 046-2040628 en wij regelen de rest. Bent u nog geen lid, meld u dan nu aan en vermeld svp in het aanmeldformulier uw relatienummers, zodat wij de kortingsafspraak bij CZ kunnen effectueren.

Let op: bovenstaande korting is niet van toepassing wanneer u CZ Direct verzekerd bent of wanneer u al collectief verzekerd bent.

Leden met een CZ aanvullende verzekering Leden

Leden die CZ verzekerd zijn met een aanvullende verzekering Leden, (voorheen aanvullende verzekering 50+), kunnen het lidmaatschapsgeld declareren bij CZ zorgverzekeringen. Hiervoor ontvangt u in 2023 automatisch een brief in de brievenbus. Deze brief kunt u indienen bij CZ waardoor u uw lidmaatschapsgeld a €20.50 terug krijgt