Bedrijfsfitness online.nl

Start nu voordelig met sporten

Dat sporten gezond is, is al een tijdje bekend. Sporten heeft onder andere verschillende positieve effecten op het verminderen van stressklachten. Daarnaast zorgt sporten voor meer energie, een betere conditie, een vermindering van lichamelijke klachten, een goede doorbloeding en een beter humeur. Wie wil dat nou niet?

BedrijfsFitnessOnline wilt het graag een stukje makkelijker maken door kortingen te bieden op de abonnementen. Sport altijd met minimaal 10% korting en soms wel 26% korting per maand. De kortingen zijn afhankelijk van de club waar je gaat sporten. Naast dat jij kunt genieten van de korting kunnen ook jouw familie, vrienden en kennissen dezelfde kortingen krijgen als introducé.

Het aanbod

Er zijn sportlocaties door het hele land bij BedrijfsFitnessOnline aangesloten. Denk aan grote ketens zoals Fit For Free, Happy Bodies, SportCity, Trainmore en veel meer. Naast de grote ketens zijn er ook kleinere losse sportscholen aangesloten. Dus de kans is heel groot dat er wel een gewenste sportlocatie in de buurt is. Naast de verschillende locaties zijn er ook verschillende soorten sportlocaties. Naast gewoon fitness kun je ook boksen, bootcampen, dansen, zwemmen of unieke groepslessen. Voor ieder wat wils!

Enthousiast?
Aanmelden kan gemakkelijk online via www.bedrijfsfitnessonline.nl/benefits en gebruik benefits als referentienummer. Ben je al bestaand lid? Geen probleem. Check hier of jouw sportlocatie is aangesloten. Je abonnement wordt dan kosteloos omgezet naar het voordeeltarief. Twee werkdagen na je aanmelding kun jij je lidmaatschapspas ophalen en direct gaan sporten. Neem bij je eerste bezoek een geldig legitimatiebewijs mee.

Locatie:
Locaties in heel Nederland
Adres:
Telefoon:
070-3014034