Custers Hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf Edwin Custers werd in 2020 opgericht en heeft zich gespecialiseerd in particuliere en zakelijke tuinaanleg met efficiënte tuinonderhoudsmogelijkheden.

Als jonge en ambitieuze hovenier kunt u rekenen op snelle, efficiënte aanleg en onderhoud van uw tuin. Hoveniersbedrijf Edwin Custers biedt een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding voor tuinaanleg en onderhoudswerkzaamheden voor uw tuin. Bent u op zoek naar een creatieve en unieke insteek op uw huidige tuin? Edwin Custers beschikt over vakmanschap en expertise voor uw nieuwe tuin en helpt u persoonlijk met een plan van aanpak op maat.

Om volop te kunnen genieten van uw kostbare vrije tijd, is het hebben van een onderhoudsvriendelijke tuin een must! Een zelfrijdende grasmaaier en automatische beregening kunnen hierbij helpen. Waar u ook naar op zoek bent, de diensten van Hoveniersbedrijf Edwin Custers zijn precies afgestemd op de wensen en ideeën van de klant.

We maken graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek en kijken ernaar uit u te ontmoeten!

Korting 10 % voor leden 

Telefoon
06-15430481

Website
https://www.hoveniercusters.nl/

Email
info@hoveniercusters.nl 

Locatie
Bij u aan huis in Sittard-Geleen, Stein, Beek, Schinnen, Meerssen en Nuth, Westelijke Mijnstreek, Susteren, Echt, Geulle en Bunde.