Twee Advocaten

Twee Advocaten, een eigentijds kantoor waarin we samen met u recht doen! Wij zijn Angelique Bouwens en Michelle Rijnbergen.
We zijn twee advocaten én veel meer dan dat… De openstaande deuren in het logo van Twee Advocaten zeggen: “Wij willen juridische hulp voor iedereen toegankelijk maken.” Toegang bieden aan mensen betekent meer dan financiële toegang tot juridische hulp. Het staat ook voor het elkaar daadwerkelijk ontmoeten in de juridische kwestie op het menselijke vlak. De relatie tussen de advocaat en cliënt begint bij een ontmoeting tussen mensen. Het leggen van een basis van vertrouwen en het spreken van elkaars taal.
Een juridische kwestie raakt de persoon die het aangaat en de mensen in zijn of haar omgeving. Het gaat bij het geven van juridische hulp om zowel het zakelijke als het menselijke proces. Een proces waar we met twee aan werken, met de cliënt én wij als mens en advocaat.

Twee Advocaten werkt op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand én scherpe tarieven.

Waarvoor?
Personen- en familierecht
Arbeidsrecht
Huurrecht
Faillissementen
Schuldsaneringen
Contracten
Aansprakelijkheden

Elke week houdt Twee Advocaten juridisch spreekuur op maandag van 15.00 tot 17.00 uur
Heeft u vragen of kunt u juridische hulp gebruiken? Wij helpen u graag! Tijdens ons spreekuur kunt u langskomen of (beeld)bellen voor een gratis adviesgesprek van 20 minuten.
Heeft u interesse? Meld u dan vooraf telefonisch of per e-mail aan.

Korting voor leden: gratis juridisch spreekuur en 1 uur korting op de eerste factuur

Telefoon
06 – 82 61 80 62 / 06 – 82 61 18 55

Website
www.tweeadvocaten.nl

Email
info@tweeadvocaten.nl

Locatie
Van der Valk Business Center Mauritslaan 49 6129 EL Urmond
Indien gewenst bij u thuis in Zuid- en Midden Limburg