Administratiekantoor Maurits

Administratiekantoor Maurits is een middelgroot administratiekantoor in regio Beek dat uw administratieve en fiscale zaken volledig uit handen neemt. Wilt u ook meer gemak, extra zekerheid en comfort? Ontdek dan de vele voordelen die een professioneel administratiekantoor met zich meebrengt. Met een team van vakbekwame administrateurs en belastingadviseurs zorgen ze voor de tijdige afhandeling van uw fiscale aangifte. Ook ZZP’ers worden vakkundig begeleid net zoals uiteraard middelgrote en kleine ondernemers.

Meer weten over wat ze voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op en vraag naar een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Belastingaangifte 2022

Heeft u de jaarlijkse blauwe brief ook al ontvangen? En levert dit stress op? Speciaal voor u als lid van BeneFits willen wij u graag een handje helpen. Onze partner John Janssen van Administratiekantoor Maurits in Beek verzorgt voor leden de aangifte inkomstenbelasting.

Heeft u geen DigiD bij de hand of begrijpt u niet hoe dit werkt? Dit is niet noodzakelijk en kan ook zonder voor u geregeld worden.

Bel tijdens kantooruren om een afspraak te maken om het kantoor te bezoeken. Heeft u geen eigen vervoer? Het kantoor ligt naast de bushalte en is dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Tarief aangifte inkomstenbelasting alleenstaanden: € 35.-
Tarief aangifte inkomstenbelasting met partner: € 45,-

Korting: 15% op bovenstaande tarieven.

Adres
Prins Mauritslaan 17

Telefoon
046-4587090

Website
www.administratiekantoormaurits.nl

Email
info@administratiekantoormaurits.nl 

Locatie
Beek