Beter Horen Audicien

Beter Horen: genieten van een goed gehoor

Gehoorverlies is de gewoonste zaak van de wereld. Vrijwel iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Onze ervaren medewerkers weten precies hoe zij mensen (weer) kunnen laten genieten van een goed gehoor. U kunt bij ons terecht voor een gratis hoortest, een adviesgesprek met een gecertificeerde audicien, persoonlijke hooroplossingen, zoals een hoortoestel of accessoires, service en onderhoud. Ook hebben wij een uitgebreid assortiment gehoorbescherming, waaronder op maat gemaakte oordoppen. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze winkel te komen? Informeer dan naar de mogelijkheden om een audicien aan huis te ontvangen.

Beter horen voor iedereen

Heeft u het idee dat uw gehoor niet meer is wat het geweest is? Zet u bijvoorbeeld de TV steeds harder, kunt u mensen steeds minder goed verstaan of hoort u de bel niet meer? In dat geval is het goed eens met een audicien van Beter Horen te praten. De test en het adviesgesprek is gratis en Beter Horen adviseert u in heldere taal over de mogelijkheden die er zijn. Gewoon bij u thuis, wanneer het u uitkomt.

Korting;
(niet i.c.m. andere aanbiedingen):

  • gratis diagnose en adviesgesprek aan huis (inclusief uitgebreide hoortest)
  • 10% korting op batterijen, zwemstukjes en gehoorbeschermers, zowel aan huis als in een van de winkels van Beter Horen;
  • vrijblijvend uitproberen van een hoortoestel
  • vijf jaar service en nazorg op uw hoortoestel;
  • extra voordelen bij aanschaf van Amplifon Hoorinnovaties.

De tarieven van de vergoede zorg staan steeds meer onder druk en daarom zijn wij genoodzaakt om voor onderhoud en nazorgafspraken voorrijkosten te rekenen als wij een klant hiervoor aan huis bezoeken. Het diagnose & advies gesprek (inclusief uitgebreide hoortest) aan huis en de 2 afspraken die hieruit volgen blijven wel kosteloos voor leden. Voorrijkosten zijn rond de € 40,- per huisbezoek.

Voor hoortoestellen uit de private markt (niet vergoede zorg), ook wel topsegment genoemd hebben klanten recht op 1 gratis bezoek per jaar.

Door de grote drukte is er niet altijd een audicien beschikbaar die aan huis kan komen. Kijk op de website om een afspraak te maken in de winkel of bel gratis: 088 006 3909

Locatie:
Alle vestigingen en bij u aan huis geleverd in heel Nederland
Telefoon:
088 006 3909