Corona Nieuws

Het Corona nieuws slaat in als een bom. Ook wij nemen natuurlijk de nodige maatregelen voor u, voor onze kortingpartners en voor ons. Zo zijn enkele van onze kortingspartners voor uw en onze veiligheid gesloten of is de dienstverlening aangepast. Neem rechtstreeks contact op met de partner voor het maken van afspraken. Maakt u gebruik van een van onze partners (aan huis) bijvoorbeeld voor de boodschappen of de maaltijd, houd dan alstublieft deze richtlijnen in acht.
 • Blijf thuis en/of nodig geen kortingspartners bij u thuis binnen uit bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. 
 • Andersom geldt ook als de kortingspartner twijfelt over zijn of haar gezondheid en klachten heeft, deze geen risico neemt en de afspraak moet annuleren.
 • Beperk contact met andere mensen. Kan de afspraak ook uitgesteld worden doe dit dan.
 • Betaal zo veel mogelijk per pin.
 • Houd een armlengte afstand.
 • Zorg voor goede hygiënemaatregelen:
  Was je handen regelmatig met water en zeep
  Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  Gebruik papieren zakdoekjes
  Geen handen schudden
Het zijn moeilijke tijden voor velen onder ons zoals de oudere die angstig is en geen bezoek mag ontvangen, de ziekenhuizen die vol lopen, de zorgmedewerker die onder grote druk staat, de ondernemer die zijn zaak moet sluiten enz enz.
Er zijn ook mooie voorbeelden van hoe we elkaar kunnen helpen in deze tijd. Zo is er door het Rode Kruis een hulplijn beschikbaar gesteld voor mensen in thuisisolatie of quarantaine in verband met het coronavirus. Wie hulp kan gebruiken, kan het nummer 070-4455888 bellen. Ook zijn er diverse lokale mooie initiatieven om te helpen zoals studenten die de boodschappen gaan doen, oproepen voor brieven/attenties voor eenzame mensen in zorginstellingen, etc Laten we elkaar niet in de kou staan en houd moed en positiviteit, want de angst en paniek maakt dat we ziek worden.
Voor vragen of hulp zijn we te bereiken via de gebruikelijke kanalen. Keep up the spirit, houd moed en vertrouwen!