Gemeenschapshuis Neerbeek

Gemeenschapshuis Neerbeek heeft een groot gemeenschappelijk en maatschappelijk doel. Het dient als algemeen steunpunt voor welzijnszorgactiviteiten in Beek. Denk aan een eetpunt waarbij ouderen gezellig samen een hapje kunnen eten. Maar ook aan een veelzijdig aanbod van culturele, sportieve en sociale activiteiten. Mensen ontmoeten elkaar in een ontspannen sfeer en geven daardoor betekenis aan elkaar. Het wijkteam van Neerbeek heeft ook een actieve rol in het gemeenschapshuis waardoor problemen snel gesignaleerd worden en dus ook sneller aangepakt kunnen worden.

Ook is er een wijkservicepunt dat vanuit het gemeenschaps-huis gecoördineerd wordt. Services die worden aangeboden zijn o.a.

  • Glas ophaalservice: wilt u afval scheiden maar is het glaswerk opruimen te zwaar voor u. Vrijwilligers komen het graag bij u ophalen.
  • Klusdienst: Kleine klusjes die maar blijven liggen? Van het vervangen van lampen tot het helpen met het ontstoppen van de gootsteen.
  • Repaircafe: 1x per maand kunt u terecht voor het laten herstellen van apparaten, kleding, computer of telefoon.
  • Boekenservice: u mag boeken achterlaten maar zelf ook meenemen uit de goed gevulde boekenkast.
  • Wensbus: deze kunt u reserveren als u ergens op bezoek of er even tussenuit wil. U wordt van deur tot deur gebracht!
  • Computerhulp: voor alle vragen over Ipad’s, laptops en telefoons.

Kortom, het is teveel om op te noemen. Wilt u graag meer weten over de activiteiten of over de diverse diensten die aangeboden worden? Loop dan een keer binnen bij gemeenschapshuis Neerbeek. U bent echt van harte welkom op alle weekdagen tussen 9.00 en 16.00 uur.

Gemeenschapshuis Neerbeek is een fijne ontmoetingsplek voor buurtbewoners dankzij de gemeenschappelijke inzet van Centrum Weng, wijkteam Neerbeek en een zeer gemotiveerde groep vrijwilligers.

Adres
Callistusplein 9

Telefoon
046-4371182

Website
www.centrumweng.nl

Email
info@centrumweng.nl

Locatie
Neerbeek