Gewoon en Gezond

Gewoon en Gezond….De naam zegt eigenlijk al genoeg. Hiermee wil Chantal graag de nadruk leggen op gewoon en gezond eten. Dus geen strenge diëten, rare recepten of powerfoods. En al zeker geen dure maaltijdrepen of -shakes.

Een lichaam heeft voedingsstoffen, vitamines en mineralen nodig om optimaal te kunnen functioneren. Zo behoud je voldoende energie en bouw je weerstand op tegen ziektes. Daarom is het belangrijk om te eten volgens de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Dan weet u zeker dat u op een dag alles binnen krijgt wat nodig is maar er ook af en toe ook nog plek is voor een lekker extraatje tussendoor.

Uniek aan Gewoon en Gezond is dat Chantal bij u aan huis komt. U hoeft de deur dus niet uit voor een consult of weegmoment. Bijkomend voordeel hiervan is dat zij meteen een kijkje in uw koelkast/voorraadkast kan nemen. Vaak is men zelf namelijk helemaal niet bewust van wat goed en slecht eten is. Hiermee leert u meteen om beter etiketten te lezen.

Gewoon en Gezond is er niet alleen om te helpen met afvallen. Ook als u juist wilt bijkomen of  merkt dat u bepaalde voedingsmiddelen niet goed kunt verdragen kan zij u helpen. Aarzel niet en vul vrijblijvend het contactformulier op de website in. Chantal neemt dan contact op met u om te kijken wat ze voor u kan betekenen.

Korting: voor leden 15% op het tarief

Telefoon
06 40419204

Email
info@gewoonengezond.nl

Locatie
Bij u aan huis van Echt tot Maastricht en alles daar tussenin