Huis van de Wijk

Het “Huis van de Wijk” is een initiatief voor inwoners van Geleen Zuid en de wijk Kluis, bedoeld voor mensen die zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen en een extra handje hulp kunnen gebruiken. Denk hierbij aan vervoer, boodschappenservice, klusjes in en rondom het huis, dagbesteding intern of extern of maaltijdondersteuning.

Kortom een divers aanbod van diensten die door mensen in de wijk ingehuurd kunnen worden en door gespecialiseerd personeel, leerlingen en geschoolde vrijwilligers uitgevoerd worden. En uiteraard staat de klant centraal, oftewel een arrangement op maat. Het Huis van de wijk is een initiatief van Zuyderland.

Mooie aanvulling is dat BeneFits dezelfde motivatie heeft, namelijk om zelfredzaamheid bij senioren in de wijk bevorderen. Om ervoor te zorgen dat vrijwilligers snel naar klanten in de wijk toe kunnen heeft BeneFits een fiets gesponsord. De BeneFi(e)ts is beschikbaar voor medewerkers en/of vrijwilligers die op deze manier snel hun klus in de wijk kunnen gaan klaren.

Email:
huisvandewijk@zuyderland.nl

Locatie:
Geleen Zuid en Kluis

Telefoon:
046-4783331