Praktijk Gelukkig : Body Stress Release Limburg

Iedereen heeft wel eens last van stress. De oorzaken kunnen fysiek, mentaal of zelfs chemisch zijn. Echter zodra ons lichaam gaat protesteren door allerlei klachten wordt het wellicht tijd om hier iets mee te doen. Gelukkig kan dat op veel manieren. De techniek Body Stress Release is er daar een van. BSR is een niet-diagnostiserende gezondheids-techniek, die er op gericht is om in het lichaam aanwezige spierspanning te helpen loslaten.De hoofdrol bij het loslaten van spierspanning is weggelegd voor het lichaam zelf. Het loslaten van spierspanning vindt plaats door het zelfgenezend vermogen van het lichaam.
De rol van de practitioner is slechts om het lichaam te assisteren. Dit gebeurt door middel van checks op diverse plaatsen op het lichaam, waarbij het lichaam aangeeft of er spierspanning aanwezig is. Daarna wordt door de practitioner het zelfgenezende vermogen van het lichaam geactiveerd.
Net omdat deze therapie gebruik maakt van het natuurlijk helend vermogen van het lichaam is deze in principe geschikt voor jong en oud.

Korting: voor leden 8% op het tarief

Locatie:
Maastricht
Adres:
Adam van Harenstraat 31
Telefoon:
043-2606234 / 06-45208059