UnitedConsumers Autoverzekering

Wilt u extra besparen op uw autoverzekering? Met een autoverzekering van UnitedConsumers bent u altijd goed en voordelig verzekerd. U vergelijkt en kiest de goedkoopste verzekering en u ontvangt nog eens 5% extra korting op uw premie.

Autoverzekeringen vergelijken 

Uw autoverzekering vergelijken kan gratis en onafhankelijk bij UnitedConsumers. Vul uw kenteken in en doe de gratis premiecheck om autoverzekeringen te vergelijken. United Consumers vergelijkt ruim honderd polissen om voor u de goedkoopste verzekering te vinden.

Goedkoopste autoverzekering afsluiten 

Een goedkope autoverzekering afsluiten? Met de gratis Premie-Check berekent u de laagste prijs voor de beste autoverzekering. Zo ziet u meteen hoeveel geld u kunt besparen op uw autoverzekering. Uw autoverzekering afsluiten gaat snel en eenvoudig online. Heeft u vragen over het afsluiten van uw autoverzekering? Neem dan gerust de medewerkers van onze klantenservice. Zij helpen u graag.

Korting: € 20.- extra voordeel bovenop de 5% korting voor leden. Let op: dit geldt alleen voor nieuwe klanten en niet voor bestaande klanten van United Consumers

Klik hier om gebruik te maken van dit aanbod 

Locatie:
Heel Nederland
Adres:
Telefoon:
040-2350560