Valdeludo avonturenpark

Kom ouderwets buitenspelen in Valdeludo, het avonturenpark waar kinderen klimmen, klauteren, ravotten, spetteren in de speelrivier en hutten bouwen!

Van attracties tot workshops: Valdeludo heeft alles in huis voor een avontuurlijk dagje uit met het hele gezin!
Ga de lucht in op het hoogteparcours, kom outdoor-lasergamen en stap op het vlot van Avonturenpark Valdeludo. De echte durfal racet razendsnel over het parcours met een elektrische kinderkart of springt een gat in de lucht op de bungee trampoline. Papa, mama, opa en oma lekker zorgeloos genieten van een hapje en een drankje, terwijl de kleintjes de tijd van hun leven hebben op de tubingbaan of in de draaimolen.

Avontuur op 3 meter hoogte
In het bos van wilde bomen en ruige struiken ligt naast het kinderkarten en outdoor lasergamen op 3 meter hoogte een spannend en uitdagend hoogteparcours.De kinderen zijn continu gezekerd en banen zich zo een weg over de vele obstakels en hindernissen die verscholen zitten op het parcours. Dát is de kindersurvival bij Avonturenpark Valdeludo.

Dagje uit met de kleintjes
Een dagje uit bij Valdeludo is leuk voor jong en oud, dus ook aan de jongere kindjes is gedacht. Spring op de springberg, maak een rondje in de draaimolen of graaf een diep gat met een heuse graafmachine in de zandbak. Water en zand in overvloed!

Eten en drinken
Slepen met zware tassen is bij Valdeludo niet meer nodig, want de entreeprijs is inclusief; water, smaakwater en suikervrije ranja’s. Deze zijn verkrijgbaar bij onze healty lemonade bar. Voor de ouders zit er ook koffie en thee bij de prijs inbegrepen. Bij de foodtruck verruil je Valdeludomunten voor friet en snacks. Bij het hutje krijgt je nog overheerlijke tosti’s, broodjes rookworst, ijs, snoep, andere lekkernijen en verschillende soorten frisdrank. De Valdeludo munten zijn te koop aan de kassa voor maar €1,- per stuk. Bon appétit!

Ligging
Avonturenpark Valdeludo bevindt zich op leisurepark In de Bandert in Echt (Midden-Limburg) en beschikt over eigen gratis parkeerplekken. U kunt zowel contant als met pin betalen. Ook kunt u gebruik maken van gratis WiFi!

Openingstijden
Bij goed weer geopend! Op de Valdeludowebsite staat dagelijks duidelijk aangegeven of ze geopend zijn.

Woensdag: 13.00 – 18.00 uur
Zaterdag en zondag: 10.00 – 18.00 uur
Schoolvakanties: Ma t/m zo van 10.00 – 18.00 uur

Korting;  € 1,- op de entreeprijs.

Locatie:
Echt
Adres:
Bandertlaan 9
Telefoon:
0475-418908