Belangrijk nieuws van onze partner CZ

Heeft u ook uw nieuwe polis ontvangen van uw zorgverzekering? U heeft het vast wel gelezen. De collectiviteitskorting op de basisverzekering in Nederland vervalt per 2023. De korting op de aanvullende verzekering blijft wel bestaan. Lees vlug verder wat dit voor u inhoudt.

Korting op uw aanvullende verzekeringen
Met een verzekering via BeneFits krijgt u wél 5% korting op alle aanvullende verzekering en tandartsverzekeringen.

Aanvullende verzekering Leden, voorheen 50+?
Kiest u voor de aanvullende verzekering Leden, voorheen 50+? Dan krijgt u zelfs 10% korting op de premie. En daarbij vergoedt CZ, net als vorig jaar het lidmaatschapsgeld a € 20,50 van BeneFits. Met de aanvullende verzekering Leden krijgt u onder andere een vergoeding voor fysiotherapie, brillen en lenzen en alternatieve zorg.

Krijgt u al korting via BeneFits?
Dan hoeft u niets te doen. De korting op de basisverzekering vervalt, maar de korting op de aanvullende verzekering loopt door. U kunt gewoon gebruik blijven maken van het lidmaatschap.

Bent u aanvullend verzekerd Leden?
Ook dan hoeft u niets te doen. De 10% korting op de aanvullende verzekering ontvangt u ook automatisch. Verder ontvangt u in 2023 een brief die u kunt indienen bij CZ. Met deze brief kunt u het lidmaatschapsgeld van BeneFits van € 20,50 declareren bij CZ.

Fysiotherapie meenemen
Jaarlijks kunt u tot wel 5 ongebruikte fysiobehandelingen gratis meenemen naar het volgende jaar bij een aanvullende verzekering. Dit jaar behandelingen over? Deze gaan al mee naar 2023.

Jaarlijks een HealthCheck
Check eenvoudig gezondheid en leefstijl. En krijg praktische tips om hiermee aan de slag te gaan. U profiteert nu ook van dit voordeel. Zo blijven we samen gezond en fit.

Stap zorgeloos over naar CZ
Op onze website vergelijkt u eenvoudig pakketten, berekent u uw premie en sluit u direct een verzekering af. Wanneer u overstapt naar CZ, zegt CZ uw huidige zorgverzekering voor u op. Daar hebt u geen omkijken naar. Overstappen loont, want naast een korting en een goede zorgverzekering krijgt u ook nog eens het lidmaatschap vergoed indien u kiest voor een aanvullende verzekering Leden.

Wilt u liever persoonlijk contact?
Voor advies mag u CZ gerust bellen via 088 555 77 77. Houd uw collectiviteitsnummer 2442555 bij de hand. Hier kan om gevraagd worden. Of kom langs bij een van onze servicekantoren. U vindt de adressen op www.cz.nl/contact.

De voordelen van een zorgverzekering bij CZ
Met een zorgverzekering van CZ profiteert uw hele gezin van vele voordelen. Naast een aantrekkelijke korting op de aanvullende verzekeringen krijgt u nog tientallen andere extra’s zoals;

  • Gratis huidcheck met SkinVision
  • Persoonlijk advies, bijvoorbeeld wachtlijstbemiddeling of een second opinion
  • App de Verpleegkundige voor vragen over uw gezondheid.
  • Hulp bij afvallen met GetFit
  • U kunt terecht in elk ziekenhuis
Natuurlijk kunt u gewoon gebruik blijven maken van de 200 vertrouwde kortingspartners van BeneFits, zoals de tuinman, maaltijdservice, sportschool, enz.