Uw nieuwe polis van CZ

CZ verlaagt volgend jaar de premie van de basisverzekering. De meest gekozen basisverzekering Zorg-op-maatpolis bedraagt vanaf volgend jaar 120,95 euro per maand (exclusief collectiviteitskorting), dat is 3,85 euro minder dan de maandelijkse premie van vorig jaar.
Echter de korting op de basisverzekering voor leden wordt verlaagd naar 2,5%. De korting op de aanvullende verzekering blijft 5%. De daling van de premie en de korting is het gevolg van de wettelijke wijziging van het maximale kortingspercentage voor collectiviteiten. Alle ledenverenigingen, zoals wij als BeneFits mogen wettelijk gezien nog maar maximaal 2,5% korting op de basisverzekering verstrekken.
Voor u verandert er verder niets, u hoeft geen stappen te ondernemen. Overstappen naar een andere ledenvereniging heeft geen nut, want voor iedereen gelden dezelfde regels namelijk 2,5% korting op de basisverzekering en de korting op de aanvullende verzekering blijft gehandhaafd dus in ons geval 5%.  We kunnen ons voorstellen dat dit vragen oproept welke wij graag voor u beantwoorden en staan voor u klaar.