60PlusRelatie relatiebemiddeling

Wij zijn de specialist in relatiebemiddeling voor senioren.
Je bent jong van geest, 60 jaar of ouder, en op zoek naar een “nieuwe” partner. De juiste partner tegen komen is niet altijd even gemakkelijk, zeker als we wat ouder zijn. De meeste mensen, die op deze leeftijd alleenstaand zijn, hebben er over het algemeen niet zelf voor gekozen.  Ze zijn wat voorzichtiger geworden maar willen niet alleen blijven. De groep alleenstaande senioren groeit snel. Of je nu weduwe of weduwnaar, gescheiden, of op een andere manier alleenstaand bent, iedereen wil weer een maatje in zijn leven en die arm om zich heen.

Laat het zoeken naar de juiste partner over aan dé specialist op dit gebied: 60PlusRelatie. Bij ons weet je zeker dat je met ongebonden singles te maken hebt, die ook op zoek zijn naar een nieuwe relatie, die aan jouw wensen voldoet. Wij bieden een grote slagingskans door de professionele en persoonlijke werkwijze van onze consulent Lindsy Gabriel in Midden en Zuid Limburg. Wij werken vooral regionaal maar zitten in het hele land.

Korting: 10 % korting op de inschrijfkosten; alleen voor leden van BeneFits die gebruikmaken van de diensten in Zuid en Midden Limburg

Adres
Aan huis in heel Nederland

Telefoon
046-2031566

Website
www.60plusrelatie.nl

Email
lindsy@40plusrelatie.nl

Locatie
Midden- en Zuid-Limburg