CZ Aanvullende verzekering 5% korting

Een zorgverzekering van CZ is interessant voor u als lid, want deze biedt uitgebreide vergoedingen, een gunstige premie en vele extra’s. Bovendien profiteert u van 5% korting op uw aanvullende verzekering en tandartsverzekering. Via BeneFits kiest u voor de collectieve zorgverzekering van CZ. Bent u graag uitgebreid verzekerd of liever alleen verzekerd voor de belangrijkste zorg? Ga voor de verzekering die past bij uw wensen. En profiteer van collectieve voordelen. Nog geen lid en premie berekenen? Kijk hier voor meer informatie. 

Verder geniet u de volgende voordelen als lid: 

 • 5 ongebruikte fysiobehandelingen meenemen
  Dit jaar niet al uw fysiobehandelingen gebruikt? Geen zorgen. U neemt tot wel 5 ongebruikte behandelingen mee naar het volgende jaar.
 • Jaarlijks een HealthCheck
  Hoe staat het ervoor met uw gezondheid? Ontdek het met de HealthCheck. En krijg praktische tips om zelf aan de slag te gaan met uw leefstijl.
 • Méér dan 20 extra’s om fit en gezond te blijven
  Zoals verschillende online trainingen met een persoonlijke coach. Bijvoorbeeld een training mindfulness.
 • Extra voordelen aanvullende verzekering Leden
  Kiest u voor de aanvullende verzekering Leden? Dan krijgt u 10% korting op de premie hiervan en vergoedt CZ de contributie van BeneFits.

Bent u al verzekerd bij CZ?
Dan kunt u op ieder moment gebruik gaan maken van dit collectieve aanbod.
Als bestaand lid van BeneFits kunt u uw relatienummers van CZ doorgeven aan ons via administratie@bene-fits.nl of telefonisch via 046-2040628 en wij regelen de rest. Bent u nog geen lid, meld u dan nu aan en vermeld svp in het aanmeldformulier uw relatienummers, zodat wij de kortingsafspraak bij CZ kunnen effectueren.

Let op: bovenstaande korting is niet van toepassing wanneer u CZ Direct verzekerd bent of wanneer u al collectief verzekerd bent.

Leden met een CZ aanvullende verzekering Leden

Leden die CZ verzekerd zijn met een aanvullende verzekering Leden, (voorheen aanvullende verzekering 50+), kunnen het lidmaatschapsgeld declareren bij CZ zorgverzekeringen. Hiervoor ontvangt u in 2024 automatisch een brief in de brievenbus. Deze brief kunt u indienen bij CZ waardoor u uw lidmaatschapsgeld a €22.50 terug krijgt

Locatie:
Nederland en Belgie
Telefoon:
046-2040628