Sjakie's snoepwinkel en Chocolademuseum Middelburg

Stichting Chocolate Lovers werd in 2013 opgericht door 10 vrienden die ieder voor zich een heftige periode van verlies, ziekte of overlijden achter de rug hadden. Deze vrienden wilden dit daarmee gepaard gaande verdriet ombuigen in kracht;

  • Het realiseren van mooie momenten voor gezinnen met langdurig zieke kinderen
  • Het doen van laatste wensvervullingen voor kinderen en jongeren
  • Het helpen aan extra levensvreugde voor de oudere, dementerende medemens

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met bijna 50 vrijwilligers die zich dag in, dag uit, belangeloos inzetten om deze doelen te verwezenlijken.

Wij leiden onze eigen vrijwilligers op tot ambachtelijke Chocolatier, winkel-, logistiek-, sales-, administratief-, of allround medewerker. Zodoende zijn wij in staat om een 100% eerlijk product in de winkel te verkopen. De gehele opbrengst van de winkel en het museum komt ten goede aan de stichting.

Stichting Chocolate Lovers verwerkt meer dan 10.000kg chocolade per jaar in haar eigen atelier. Dit doen we samen met meer dan 50 vrijwilligers die zich dag in, dag uit, belangeloos inzetten. De gehele opbrengst van zowel de winkel als het Chocolade Museum, komt ten goede aan de stichting. Zodoende zijn wij in staat om per jaar meer dan 600 keer;

Het enige chocolademuseum in Nederland dat zo’n uitgebreid assortiment aan chocolade in huis heeft. Hier ervaar je cacao en laten wij je chocolade zien, ruiken, voelen, proeven en beleven.

Wij vertellen het verhaal van boon tot chocolade en alles wat daarbij hoort. In de sfeervolle ruimte nemen wij je mee naar Afrika, midden in de cacaoplantages.

Met elke hap chocolade, steun jij het goede doel! Dus ga snel naar de webwinkel of als je in Middelburg bent, bezoek het museum.

Korting voor leden: 10% op uw aankopen in de webshop met code BENEFITS21. Op vertoon van uw ledenpas 25% korting op de entree van het museum

Telefoon
0118 855156

Website
www.sjakies-snoepwinkel.nl

Email
info@chocolatelover.nl

Locatie
Vlasmarkt 45 Middelburg en aan huis geleverd